Vindskift

Anne på vannet støtter Vindskift!

Overskuddet av Vindskift-produktene går til Vindskift :-) Det gir ungdom som ikke har tilgang til seiling en mulighet til å få oppleve gleden ved sjø, vann og seiling.

Inkludering er avgjørende for et samfunn som er rettferdig og mangfoldig. Det handler om å anerkjenne og verdsette forskjellene som eksisterer mellom mennesker, enten det er basert på kjønn, etnisitet, kultur, religion, funksjonsevne eller andre faktorer. Inkludering handler om å skape et miljø der alle mennesker har like muligheter og rettigheter til å delta fullt ut. Jeg ønsker et samfunn der alle kan føle seg verdsatt, respektert og inkludert, uavhengig av hvem de er eller hvor de kommer fra. Å bidra til inkludering er viktig fordi det gir oss muligheten til å lære av hverandres unike perspektiver, fremme sosial rettferdighet og skape et samfunn som er rikt på mangfold og kreativitet. Derfor støtter jeg Vindskift!

 

Vindskift på tur med ungdommer
Foto:SailLogic

Om Vindskift

"Vindskift betyr at vi vil hjelpe andre til å oppleve spennende og nye skift i sin egen hverdag. Vi lover ikke at Vindskift kommer til å forandre det store bildet- men det er den lille forskjellen som betyr noe. Vindskift er et prosjekt som vi har drømt om å starte i mange år.  


Vi  har vært så heldige å vokse opp i et miljø der det var enkel tilgang til vannaktiviteter. Følelsen vi får når vi er ute på havet er frihet, glede og eventyrlyst. Med Vindskift ønsker vi å dele disse følelsene, opplevelsene og samholdet med andre som ikke har opplevd dette før.​


Konseptet er forholdsvis enkelt; Vindskift er et bindeledd mellom folk med båteiere og organisasjoner som ikke har tilgang til seiling fra før av. Vi organiserer slik at de får muligheten til  en ny  og annerledes seileopplevelse i Oslofjorden. Vi ble i 2020 lagt som prosjekt under Norge Seilforbund." Les mer om Vindskift her

 Vindskiftkollegksjon, redesignet seil, Anne på vannet