Hva skjer med "Anne på vannet" fremover?

Hva skjer med "Anne på vannet" fremover?

Siden du nå leser dette, har du på et eller annet vis kommet deg inn på nettsiden min. Kanskje fordi du leter etter unike produkter? Skal du gi en gave til en som har alt? Er du opptatt av bærekraft når du skal handle? Kanskje er du interessert i seiling og sjø? Eller du har fått tips om noe som bare ville passe perfekt på hytta eller i båten.

Fra februar 23 har "Anne på vannet" vært min fulltidsjobb, og målet mitt er å utvikle nettsiden til å bli et nettbutikk der du kan finne annerledes, og kanskje unike produkter som passer for sjø, båt- og hytteliv. 

Da jeg selv kjøpte seilbåt og hadde min første sommer i den i 2017, oppdaget jeg et par ting. Det første var at båt er "a man's world". Mye pent å si om menn altså, og du skal ikke lete lenge på brygga om du skulle trenge hjelp eller tips. Takk til dere!  Men, uten å være for bombastisk, det er ingen fryd å gå inn i båtbutikker for å finne tingen som gir den rette touch til et trivelig båtliv. 

For meg selv, med en liten seilbåt på 24 fot, er det et stort poeng å finne de rette tingene du vil ha om bord. Det bør være lett, ta minst mulig plass, og har det flere bruksområder, er det supert. I tillegg skal det gi til ekstra hygge og bidra til en god opplevelse av båtlivet.

 

For å spe på inntekten, så jeg kanskje kan klare å leve av dette, vil jeg også finne gode, fine produkter som passer inn i konseptet. Rett rundt hjørnet kommer det t-skjorter og trøyer med eget design, i et lite opplag. Jeg har også fått fatt i redesignete indiske silkesarier, som er sydd om til stilige kimonoer. Perfekt over badedrakten, eller over olabuksa når du skal være fjong til kvelds. Liten plass tar de også. Ta en titt, jeg har 20 unike kimonoer du finner her.

Så hvis du tenker at "dette konseptet kan være noe for meg", så følg meg her og på Facbook, Instagram - og ja, jeg tester også ut Tik Tok!

Vi sees :-)

Hilsen Anne

Anne Berggraf, Anne på vannet